Spreekbeurt of verslag informatie

Het Fjordenpaard is regelmatig het onderwerp van een spreekbeurt of verslag op scholen. Om deze jongeren te helpen bij het uitwerken van hun verslag, of spreekbeurt hebben wij informatie verzameld die daarbij gebruikt kan worden. Deze informatie vind je door te klikken op onderstaande link.

Geschiedenis

Ook heeft het stamboek informatie samengevat over specifieke zaken uit de fjordenfokkerij. Door te klikken op onderstaande link krijg je informatie over de geschiedenis van de fokkerij, hoe het gaat als je een veulentje wil fokken en laten opgroeien en hoe je een fjordenpaard presenteert op een keuring.

 

Fokkerijdoelen

Tot slot hebben we een document samengesteld met algemene informatie over het Fjordenpaard. Hierin staat wat je allemaal met je fjord kunt doen, zoals rijden onder het zadel en voor de wagen. Maar er is nog veel meer!

Link naar : Artikelen: Het Fjordenpaard

Via het stamboekkantoor kan promotiemateriaal worden opgevraagd, waarin nog aanvullende informatie staat over het stamboek en alles wat daarbij komt kijken. Ook voor verdere vragen kun je hier terecht. Stuur een e-mail naar   om de folder aan te vragen en/of om verdere vragen te stellen. Vergeet niet je naam, adres, postcode en woonplaats te vermelden voor het toezenden van de folder!