Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Hengstenkeuring
Zaterdag 04 April 2020
Hits : 92
Contact 

Hoenderloo 04-apr. Hengstenkeuring

HENGSTENKEURING & -PROMOTIEDAG 4 april 2020
Graag willen wij u van harte uitnodigingen op onze jaarlijkse Hengstenkeuring & -promotiedag als bezoeker of als deelnemer.
Locatie: Manege Fjordhest-Gard
Adres: Krimweg 125 te Hoenderloo

Aanvang: De identiteitscontrole zal rond de klok van 09.00 uur beginnen.

Enkele belangrijke punten:
• Inschrijven is alleen mogelijk als de hengst op uw naam staat. Indien dit niet het geval is, ontvangen wij graag uw paspoort voor overschrijving.
• Inschrijven is alleen mogelijk via een volledig ingevuld inschrijfformulier.
• De inschrijving sluit 15 maart 2020.
• Hengsten van 2 jaar en ouder, geboren na 1 januari 1994, dienen alvorens op de keu-ring te verschijnen DNA getest te zijn.
• Wilt u met uw hengst een verrichtingsproef afleggen? Vermeld dit duidelijk op het inschrijfformulier. (Alleen van toepassing bij hengsten vanaf 3 jaar leeftijd.)
• Verrichtingsproeven zullen plaatsvinden op de dag van de hengstenkeuring. Omdat het nog niet duidelijk is om hoeveel inschrijvingen het gaat, is het nog niet mogelijk u een tijdsplanning te geven.
Voor meer informatie, het inschrijfformulier en de tarievenlijst verwijzen wij u graag naar de website. www.fjordstudbook.com

Promoot uw hengst tijdens de hengstenkeuring 4 april 2019 Sinds een paar jaar is het mogelijk om op de dag van de hengstenkeuring hengsten extra te promoten. Dit onderdeel wordt door het publiek zeer gewaardeerd. ‘De demonstraties zijn een welkome aanvulling op de hengstenkeuring en hebben een duidelijke meerwaarde voor de hengst’. Komt u ook extra reclame voor uw hengst maken?
Vorig jaar hebben we erg leuke showtjes gezien: Jelte en Brijol onder het zadel, .een Kür op muziek van hengst Zoran en zijn zoons Jorick, Ludbjorn en Imrad en een dressuur demonstratie van Gio. Andere ideeën voor presentatie: Aangespannen of nakomelingen van uw hengst, bijvoorbeeld aan de hand, onder het zadel of aangespannen. Blinken er nakomelingen van uw hengst uit op een bepaald onderdeel? Show het deze dag! Mogelijkheden te over om uw hengst extra onder de aandacht te brengen en leuk voor het publiek. We hopen dat er voldoende deelname zal zijn. Kijk voor meer informatie op de website

Locatie Fjordhest-gard, Krimweg 125 Hoenderloo