Adanco 20040404 19-05-2004 AA-CERT.ZADELPROEF
V. Jars I-78-- SPORT PRESTATIE FJORD
M. Larissa L-94-- LL-DR. FJORDSPOR
M/V. Eros E-220- L2-DR.FJORDSPORT
Fokker :VEENSTRA L. HUIDGIE STAND M2+2
Eigenaar :KLOK C. - ASSEN

Nadat ik 12 jaar geleden met (on)gepaste tegenzin Adanco kocht van Men. Stoker uit Oosterwolde, heb ik de eerste tijd nog wel eens twijfels gehad of ik de goede keus gemaakt had met een Fjord. Naarmate de jaren verstreken werden we steeds meer een team en kon ik zijn karakter enorm waarderen. Geen slome fjord, maar een vrolijk beest dat altijd zin heeft om aan het werk te gaan! Jarenlang genoten we van mooie buitenritten, soms eens een sprongetje en wat basis dressuurwerk in de bak.
2 jaar geleden zei een vriendin: Jullie moeten wedstrijden gaan rijden! Leek me best een leuk idee..Dus m’n E rijbewijs gehaald en gaan met die banaan. De eerste klasses vlogen we door en de eerste prijzen en dubbele winstpunten vlogen ons om de oren haha! Dat was echt geweldig!
Inmiddels zijn we in t M2(+5) beland. De dubbele winstpunten en prijzen blijven nu wat achterwege, maar we kunnen zeker nog goed meekomen tussen ‘de echte’ paarden.
Voorop staat bij ons plezier en ontspanning en zijn lijf zo goed mogelijk maken en houden.
Mijn doel is om nog een puntje in het Z1 te halen. Het is dichtbij, maar er moet nog wel wat gebeuren voor het zover is. We trainen lekker door en hebben geen haast al is hij toch al 15. Ik denk dat we nog een aantal jaren prima door kunnen.
Ik geniet elke dag van dit paard en vind het super leuk om actief in de sport bezig te zijn.

Groetjes Adanco en Caroliene