Gio
Mijn goedgekeurde dekhengst Gio heeft laten zien dat hij goed mee kan komen in de wedstrijd tussen de sportpaarden.In 2018 heeft Gio niet ter dekking gestaan, zodat hij zich kon ontplooien in de KNHS wedstrijd ring. Dit heeft hij meer dan geweldig gedaan!

Dit voorjaar is Lisa Braam hem dressuurmatig komen trainen voor mij. Ze raakten super op elkaar in gespeeld. Samen zijn ze in de dressuur gestart. Nu komen ze alweer uit in de Klasse M2 + 4. Dit heeft Gio geweldig aangepakt. Ik ben Lisa heel dankbaar dat ze hem zo fijn en vriendelijk heeft willen trainen!

Zelf start ik Gio in het springen en de SGW, ook wel de Eventing. Uiteraard dit ook tussen de paarden. Ondanks de behoorlijke hoge sprongen, blijft Gio altijd doorgaan. Weigeren heeft hij echt nog nooit gedaan. Dit jaar zijn we voor het eerst officieel in de B gestart. Hij heeft het zelfs boven mijn verwachting gedaan! Na 1 SGW seizoen, zijn we alweer L startgerechtigd.

Ik ben ontzettend trots op Gio. Het is zo'n ongelofelijk braaf, meegaand en werkwillige Fjord. Vaak op de wedstrijden zijn de mensen verrast dat het een hengst is, omdat hij zo vriendelijk en rustig is. Ik ben zuinig op hem en had daarom de keuze gemaakt het rijden van wedstrijden niet te combineren met de fokkerij. Beide vergt veel van een hengst. Aankomend jaar zal hij weer ter dekking staan bij C. Tel in Hijken en gaan we genieten van heerlijke buitenritjes samen!

Fjordsport prestatie springen
Op grond van het behalen van een sportpredicaat springen t.w. min L-springen met min. 2 gereden parcoursen met min. 1 winstpunt per parcours zonder strafpunten.
Sport Prestatie Fjord Dressuur KNHS
Min. eis: minimaal wedstrijdklasse M2 dressuur met min. 2 proeven welke gereden zijn, per proef min. 1 winstpunt.
Sport predicaat Fjord Springen KNHS
Op grond van het behalen van een sportpredicaat springen t.w. min L-springen met min. 2 gereden parcoursen met min. 1 winstpunt per parcours zonder strafpunten.
Sport predicaat Fjord Elite KNHS
Min. eis: minimaal wedstrijdklasse M2 dressuur met min. 2 proeven welke gereden zijn, per proef min. 1 winstpunt en op grond van het behalen van een sportpredicaat springen t.w. min L-springen met min. 2 gereden parcoursen met min. 1 winstpunt per parcours zonder strafpunten.
Gio 20100113 31-05-2010 LL-DR.& L-SPR.FJORDSP
V. Hermansen I-93-- AA-CERT.ZADELPROEF
M. Vera 20000027 FJORDSPORT PRESTATIE SPRINGEN
M/V. Bjørkmann I-69-- SPORT PRESTATIE SPRINGEN KNHS
Fokker :KNIPPING E.G.J.M SPORT PRESTATIE ELITE KNHS
SPORT PRESTATIE DRESSUUR FJORD
Eigenaar :VERHAGEN AMBER-HOOGEZAND