Sport Prestatie Dressuur Fjord KNHS

Sport Prestatie Dressuur Fjord KNHS

Ik ben Anouk Uijtterlinde (16-07-1998) en dit is mijn fjordenruin Rosco geboren op 16-05-1996 en is 1.40m. Zijn vader is Briggen en zijn moeder is Heidi. Rosco is geboren in Midlaren en heeft daar in 2-span gelopen voor de huifkar.

6 jaar geleden kwam ik Rosco tegen, hij stond bij mensen aan huis. Ik ging Rosco verzorgen en toen wilden ze hem verkopen aan de manege waar ik reed maar daar was ik het niet mee eens. Dus ineens was Rosco (toen 15 jaar) lid van onze familie en reden we (mijn moeder en ik) hem recreatief. Op de manege deden we mee met de carrousel en dat vond hij heel gezellig met z’n allen.

Na 2 jaar heb ik een aantal oefenwedstrijden gereden met hem en dat ging best wel goed (lees: niet de baan uitgesprongen haha). In juni 2014 heb ik mijn eerste officiële dressuurwedstrijd gereden bij de KNHS.

Na 1 jaar waren we alweer M1+2!! Het ging niet allemaal even makkelijk tussen de warmbloeden maar we hadden vaak toch wel eerste plaatsen mee naar huis genomen.

Een jaar later mocht ik alweer M2 startte en wat een moeilijke klasse is dat zeg! En vanaf 2017 moest ik ook nog bij de paarden gaan starten en daar liep ik dan met mijn kleine fjordenman tussen.

We zijn nu M2+8 en dat met zijn 21 jaar vind ik een hele prestatie.

Ons doel is om het Z1 te halen bij de KNHS en tot nu toe ben ik al heel erg trots op mijn maatje Rosco!

We maken ook af en toe een sprongetje, gaan op buitenrit en ook voltige vind hij leuk.

Van harte gefeliciteerd met dit prachtig resultaat!