UCY Sport Prestatie Dressuur

Ucy is een paard uit duizenden! Ze vindt alles leuk knuffelen, buitenrijden, dressuur en springen.

Helaas rijd ik haar zelf niet meer op wedstrijden, maar wordt ze door Diane Willemsen uitgebracht in de M2 dressuur bij de fjordsport en bij de KNHS en dit gaat heel erg goed.Het springen in de L bij de fjordsport vindt ze eigenlijk nog leuker. Als er thuis geoefend wordt, kun je haar geen groter plezier doen om, tussen het dressuurrijden door, even een sprongetje te maken.Wat ze het aller leukste vindt is hard, heel hard, draven of galopperen. Dat dit niet altijd in de training past geeft wel eens discussie tussen Ucy en Diane. Ik zelf ben een zeer trotse eigenaar van dit geweldige paard en denk dat we nog wel meer van Ucy gaan zien en ik hoop haar nog lang op stal en in de weide te hebben. De merrie behaalde min. M2 met min. een winstpunt in min. twee proeven.

Van harte gefeliciteerd met het behaalde resulaat.

Ucy is een dochter van de hengst Gardar en moeder Ingrid.
Ze is geboren op 3 juni 1999.
Naast dit mooie resulaat behaalde ze ook een AA-cert. voor de zadelproef en is ze M2-dressuur Fjordsport en L-springen Fjordsport.

Sport Prestatie Dressuur & Springen Elite Fjord Fjordsport

Ucy is een paard uit duizenden! Ze vindt alles leuk knuffelen, buitenrijden, dressuur en springen. Helaas rijd ik haar zelf niet meer op wedstrijden, maar wordt ze door Diane Willemsen uitgebracht in de M2 dressuur bij de fjordsport en bij de KNHS en dit gaat heel erg goed.

Ucy behaalde in M2 dressuur KNHS met min. 2 wedstrijdproeven met elke proef min. een winstpunt. Daarnaast behaalde ze binnen de Fjordsport wedstrijden ook weer proeven met min 180 punten. Ik ben super trots op mijn fjord, ook heeft ze ondertussen haar L-springen Fjordsport behaald met twee parcoursen welke met voldoende aan stijlpunten en zonder strafpunten zijn gereden. Dus dat betekend dat mijn Ucy nu Elite is geworden met het behalen van deze resultaten.

Jolanda Sciarone

Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!!