Hieronder tref je de voorwaarden voor inschrijving aan. De voorwaarden waaraan de Fjordenhengsten die deel gaan nemen dienen te voldoen staan beschreven in het Stamboekreglement en het Keuringsreglement. Deze zijn aan te klikken hieronder op de pagina. 

Hengstenkeuring 2022

 • De locatie eist dat alle deelnemende paarden volledig ingeënt zijn (jaarlijkse influenza).
 • Inschrijven is alleen mogelijk door een volledig ingevuld inschrijfformulier te sturen naar: .
 • De inschrijving sluit op 9 maart 2022.
 • Inschrijving is alleen mogelijk als de hengst op naam van de eigenaar staat. Is dit niet het geval? Regel dit dan zo snel mogelijk. Stuur het paspoort naar het stamboekkantoor:

  Postbus 21
  7350 AA Hoenderloo.

  Na betaling van de kosten à € 32,50 op IBAN NL47RABO0336736940 ten name van Vereniging Het Nederlandse Fjordenpaarden Stamboek, wordt de overschrijving in orde gemaakt. Vermeld bij betaling naam eigenaar + paard en levensnummer.

 • Deelname aan de exterieurkeuring is in 2022 voor alle hengsten GRATIS.
 • De kosten voor de veterinaire keuring bedragen € 75,- per paard.
 • Indien je graag met de hengst een verrichtingsproef wilt afleggen, moet dit aangegeven worden op het inschrijfformulier. Verrichtingsproeven vinden plaats direct na de exterieurkeuring.

Je ontvangt een rekening van het verschuldigde bedrag.
Na het voldoen op IBAN NL47RABO0336736940 ten name van Vereniging Het Nederlandse Fjordenpaarden Stamboek, wordt de inschrijving in orde gemaakt. Betaal je graag vooruit? Vermeld dan bij betaling de volgende gegevens naam eigenaar + paard en levensnummer.

Je ontvangt voor de keuring de catalogus.


Klik hier voor het inschrijfformulier.

Klik hier voor het Stamboekreglement.

Klik hier voor het Keuringsreglement.